Deca su poznata po tome da ostavljaju prljav veš gde stignu. Pa, jedna mama iz Vašingtona je rešila da ćerkinu čarapicu koja je danima stajala na podu kupatila pretvori u nešto drugačije.

Prva ideja mame Ksep Kambel bila je da ostravi čarapicu gde jeste i sačeka da ćerka reaguje.

"Odlučila sam da je sama ne ostavim među prljav veš, već da vidim koliko dugo će stajati tu. To je neka vrsta socijalnog eksperimenta", napisala je mama.

Obično bi pokupila čarapu i prosto je bacila u korpu za veš. Ovoga puta rešila je da iskuša ćerku i vidi koliko će to trajati.

Međutim, prošlo je nedelju dana, a njena ćerka na tu čarapu nije reagovala. Tada je mama došla na drugu ideju. Baš poput eksponata u muzeju, rešila je da ovu čarapu izloži, potpisala je ćerku kao autora, a potom fotografiju podelila na Fejsbuku.

Posted by Xep Campbell on Среда, 02. децембар 2020.

"Ne volim da uzimam previše ozbiljno sve stvari u životu, pa se često šalimo jedni sa drugima. Zato sam od ovoga napravila izložbu i očekivala da će prevrnuti očima, malo se nasmejati i na kraju pokupiti tu čarapu", rekla je mama.

Ćerka se prilično iznenadila, ali mama nije dobila očekivanu reakciju. Devojčica je upotpunila ovu izložbu postavivši čarapu na pijedestal, kao pravo umetničko delo!

Posted by Xep Campbell on Среда, 02. децембар 2020.
Posted by Xep Campbell on Среда, 02. децембар 2020.

Na mamino pitanje kada će čarapa biti uklonjena, ćerka je naprosto odgovorila: "Koliko inače traju izložbe?"

Ovim fotografijama, mama je oduševila veliki broj ljudi, koji su rekli kako im je dala fenomenalnu ideju.

Pročitajte i...