Mama Roksi Jačenko potrošila je oko 80.000 evra na luksuzni automobil koji je poklonila svojoj devetogodišnjoj ćerki Piksi. Iako devojčica još ne vozi, ona se pravda da ga je odabrala "zbog sigurnosti".

Na svom Instagram profilu se pohvalila skupocenom mašinom koju je poklonila maloletnom detetu i time izazvala gnev u ljudima. 

"Najvažnije mi je da ona i njen brat Hanter sigurno putuju u školu i iz nje pa sam im kupila automobil. Očigledno je da ona ne vozi, a s obzirom na broj smrtnih slučajeva na našim putevima, učiniću sve što mogu kako bih sprečila bilo kakvu nezgodu. Ukoliko to znači da treba da kupim skupoceni, ali siguran automobil, to ću i učiniti", izjavila je za ova mama, nakon što su je na društvenim mrežama kritikovali zbog ovog skupocenog poklona.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ROXY JACENKO (@roxyjacenko)

"Ozbiljno? Kupila si automobil nekome ko još dugo godina neće moći da vozi", "Molim te, reci da se šališ", neki su od komentara koji su se našli ispod fotografije automobila nakon pranja.

"Kako dete može da ima automobil", "Ne osuđujem te, ali pokušavam da razumem šta će devetogodišnjakinji automobil", ispitivali su je ljudi.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)