Postoji čak deset najčešćih grešaka koje ljudi prave dok jedu i pripremaju italijansku hranu. Barem tako tvrde stručnjaci iz Napoline, koja se bavi proizvodnjom testenine i umaka, prenosi Mirror.
Uprkos svetskoj ljubavi prema italijanskoj hrani, istraživanje u kom je učestvovalo 2000 Britanaca otkrilo je da više od 60 posto njih nije svesno ispravnih načina pripreme i jedenja testenine.
Ovo su najčešće greške koje čine:
1. Hleb sa belim lukom smatraju dodatkom testenini.
2. Jedu hleb pre obroka.
3. Pune koru kod pripreme pice.
4. Dodaju sir testenini.
5. Prave pice sa više od tri nadeva.
6. Nikad ne jedu testeninu al dente.
7. Ne koriste pire od paradajza za pripremu umaka.
8. Seku špagete kako bi ih skratili.
9. Dodaju pavlaku karbonari.
10. Stavljaju ulje u vodu u kojoj se kuva testenina.
Zapratite nas i na Instagramu!
Dečaci koji nose ovo ime imaju posebnu zaštitu: Krase ih i neke sjajne osobine
Spavanje na leđima u trudnoći može da bude opasno: Evo posle koje nedelje se ne preporučuje
7 stvari koje utiču na bebin izgled: Neke namirnice podstiču rast kose, a uticaj imaju i ovi napici
Ovo su najlepša retka imena za devojčice: Za mnoga niste čuli, a oduševiće vas
Može li beba u stomaku da čuje? Ovo pitanje zanima sve buduće mame, a odgovor će vas iznenaditi