Još jedan urnebesan video se pojavio u bespućima interneta, a glavna uloga ovog puta pripala je jednoj preslatkoj devojčici koja osvaja na prvo gledanje.

Kada ste roditelj, jedan od najvećih izazova jeste skuvati jelo koje će odgovarati detetu. Dok neki mališani imaju svoje zahteve, drugi vole sve što im padne pod ruku, ima i onih koji, iako niste vrsni kuvari, trude se da ne povrede vaša osećanja.

Jedna mama je snimila svoju devojčicu koja se trudi da sažvaće očigledno neukusnu hranu, ali istovremeno i ustraje u tvrdnji da je jelo jako lepo. Ipak, uprskos svim pokušajima uveravanja svoje majke da uživa u obroku, devojčica se borila da zadrži hranu u ustima, što je bilo vidljivo na njenom zabrinutom licu.

Između osmeha i uverljivog klimanja glavom, devojčici je na trenutak postalo mučno, na što je brzo prokomentirala "dobro sam", kako ne bi povredila majčina osećanja.

Snimak je podeljen na Tviteru, a ispratili su ga oduševljeni komentari, od kojih su mnogi zaključili kako devojčici "odmah treba dati Oscara".

Zapratite nas i na Instagramu!