Jedno poptpuno drugačije i, u prvu ruku, zastrašujuće iskustvo, Anđela Kelsej je nedavno podelila sa prijateljima na svom Fejsbuk profilu.

Naime ovu mamu iz Indijane, jedne noći je probudila škripa vrata, i dok je u prvom trenutku pomislila da je to samo njen dvogodišnji sin Lenoks, sačekalo ju je nešto što nije mogla ni da zamisli u najstrašnijim horor scenarijima. Ovo je njena priča...

"U sred noći, čula sam kako se vrata spavaće sobe otvaraju. Na vratima je bio par zastrašujućih, užarenih očiju i usta. Lebdelo je pola metra iznad zemlje.

Zaledila sam se dok sam pokušavala da shvatim u šta to, dođavola, gledam. Zatim mi se TO tiho približilo...

Naša kuća je stara 120 godina i ako samo pogrešno pogledate u pod, on zaškripi. Ova stvar se nije čula! Tada sam pozvala Gospoda. E sad, moja veza sa Bogom nija baš čvrsta. Ja sam poput one vrste prijatelja koji zovu samo kada im je potreban novac. Ali, potreban mi je SADA.

****

Demon se približavao i znala sam da me je Gospod napustio. Bila sam potpuno sama. Vagala sam da li postoji zahvat koji deluje na demone, kada je odjednom prošaputao: "Mamice". Oh. Bio je to samo moj Lenoks. Hvala ti, Bože. Ali, čekaj... zašto je, dođavola, užaren??? Definitivno sija u mraku - njegova 'Nindža kornjače' majica!

U tom trenutku sam shvatila tri stvari:

1. Moja beba će biti pravi nindža kad poraste, jer se potpuno bešumno kreće.

2. Umalo nisam povredila svog dvogodišnjaka.

3. Ako želim brzu pomoć od Boga, moraću da prestanem da budem 'zovem te samo kad mi treba novac' prijatelj."

I don't do scary movies... I watched Paranormal Activity about 5 years ago and still have demon-related PTSD. In the...

Posted by Angela Kelsay on Wednesday, February 26, 2020