Džesika Benzakejn je sa svojih 12 godina ostavljena u sirotištu. Dok su je mnogi pitali šta planira da radi od svog života, pošto je majka izgubila pravo da se stara o njoj, devojčica u tim godinama nije imala odgovor.

Tada joj je objašnjeno da sa 12 godina nema šanse za usvajanje. Previše je stara. Tako je Džesika ostala u sirotištu do svoje 18. godinesve dok nije otišla na koledž, gde je boravila u jednoj maloj studentskoj sobi. 

Sada, ova žena iz Milvokija ima dvoje biološke dece - četrnaestogodišnjeg Eli i devetogodišnju Brenu. Sa svojim sadašnjim suprugom rešila je da učini jednu neverovatnu stvar - usvojila je šest dečaka iz sirotišta.

Posted by Jessica Benzakein on Субота, 04. јануар 2020.

Među decom, krvno srodstvo povezuje njih četvoro - Vila (18), Kartera (14), Sindija (13) i Markeal (8). Malene Kendriča (6) i Tajrela (4) takođe veže krvno srodstvo.

Džesika je otišla u sirotište sa namerom da usvoji stariju decu koja su braća i sestre. I sama je bila odvojena od svog brata, te je imala želju da mališanima pomogne na taj način.

"Svi mi govore da su ova deca presrećna zbog ovoga što sam učinila...a meni se plače. Tokom svojih dvadesetih sam uvek razmišljala kako mi porodica nije potreba, a u stvari je bila. Zbog njih postojim", rekla je emotivna majka. 

Džesika sada živi sa svojom decom u domu kakav je oduvek želela. "Stalno se zabavljamo, haos je svaki dan. Smeh i šale su neprestane među nama."

"Sada već dugo živimo kao porodica, i zaista to jesmo. Niko ne može reći suprotno", ispričala je. 

Zapratite nas i na Instagramu!