Kao i svake godine, decembar je doneo prazničnu atmosferu i u Belu kuću. I ovog puta, prva dama Amerike Melanija Tramp podelila je fotografije prekrasnog doma, a uz video koji je osvanuo na Tviteru rekla je :"Duh Amerike sija u Beloj kući! Jako sam uzbuđena što mogu da podelim sa vama ovu izložbu patriotizma."

I zaista, celo istočno krilo Bele kuće ukrašeno je sa naročitom simbolikom. Na jelkama se nalaze zlatne zvezde i patriotske vrpce, koje predstavljaju počast svima koji su izgubili svoje najbliže za vreme službe. 

— Melania Trump (@FLOTUS) December 2, 2019

"Tokom putovanja zemljom, inspirisali su me mnogi ljudi koje poznajem. Bez obzira na to koju državu zovu svojim domom, Amerikanci poseduju snažne vrednosti i cene istoriju i tradiciju naše nacije. Zahvalna sam svima koji su pomogli da Bela kuća ovako zasija za praznike", napisala je Melanija prilikom službenog obraćanja. 

Kako bi svi posetioci imali priliku da uživaju u dekoraciji i prelepim ukrasima koji unose pravu božićnu atmosferu, prva dama je počela zaista rano da se priprema. Još u julu ove godine, ona je na Tviteru napisala: "Krenuli smo sa planovima za Božić u istočnom krilu Bele kuće. Mnogo se radujem narednim mesecima, kada ću sa vama podeliti konačnu viziju ove posebne tradicije."

A kako biste i sami mogli da uživate u ovoj divnoj dekoraciji i duhu praznika, pogledajte fotografije u našoj galeriji.

Kao i svake godine, zahvaljujući prvoj dami Amerike, Bela kuća zasjala je magičnom prazničnom atmosferom.