Kelsi Dejvis, mama iz Arizone, podelila je svoju divnu priču sa porođaja. prošle godine, njena starija ćerka Bruk nije mogla biti srećnija što je bila deo rođenja svoje sestre Samer. Međutim, pre tog srećnog momenta bio je i tužan period za ovu porodicu.

"Kada je Bruk imala 3 godine, iznenadili smo je slikom sa ultrazvuka, kojom smo joj rekli da će postati starija sestra", napisla je Kelsi. "Uvila sam joj kosicu, stavila sjaj na usne, obukla preslatku haljinu i povela je na jedno prelepo travnato polje. Tu se slikala sa tablom na kojoj je pisalo: 'Postaću starija seka! 'Podelili smo sliku na društvenim mrežama i objavili srećne vesti porodici i prijateljima. Bili smo jako uzbuđeni."

Nedugo zatim, Kelsi je izgubila bebu, a Bruk je ostala slomljenog srca. "Plakala je toliko jako, nije mogla da razume zašto se ovo dešava. Kao majka, ispričala sam joj da je Bog odlučio da bebu zadrži kod sebe jer je previše divna da živi na zemlji. Tokom naredne 4 godine, doživela sam još dva pobačaja. Nismo hteli da joj slomimo srce ponovo, pa joj ni za jedan nismo rekli."

Pozitivan rezultat kod doktora nakon što je prošlo neko vreme naveo je da kaže vesti svojoj ćerki. Beba Eli rođena je 4. januara. Već u 2017. saznali su da očekuju i treću devojčicu. "Tri devojčice, baš kao i moja mama. Bila sam uzbuđena što će imati takvo prijateljstvo u kući kakvo imam i ja sa svojim sestrama."

Prilikom rađanja obe devojčice, mama i tata su pružili malenoj Bruk priliku da učestvuje u svemu. "Imala sam ideju da može da učestvuje tako što će preseći pupčanu vrpcu", rekla je. "Babici se dopala ideja, a rekla je da može čak i biti tu da prihvati bebu čim se rodi."

"Kada sam Bruk ispričala planove, bila je oduševljena. Objasnila sam joj kako to treba da izgleda, gde treba da drži ruke, da će biti dosta krvi, ali da je sve to sasvim u redu."

Dok je mama bila na porođaju, ćerkica ju je mazila po glavi, masirala stopala, pa čak i igrala uz bebine otkucaje srca. "Bilo nam je zabavno. Mnogo mi je pomogla, ali i ulepšala taj period."

Kada je bilo vreme za porođaj, devojčica je bila spremna sa tatom da dočeka bebu, prepuna sreće i oduševljenja. "Mogla sam da vidim njen oduševljeni pogled na licu. Uzbuđeno i posvećeno je prihvatila bebinu glavicu. Babice i sestre govorile su joj da je jako hraba što radi ovo. Nakon samo dva guranja, beba je bila među nama."

Koliko dirljiv prizor majke i ćerke. Vrlo je inspirativan momenat kada Bruk ima priliku da donese svoju sestru na svet. 

Zapratite nas i na Instagramu!