Donosimo vam jednu neobičnu porodičnu priču, koja je idealna pred poznati praznik Noć veštica. Mama Marica Sibuls je bila sama kod kuće sa svojih dvoje mališana, kada je na snimku kolevke svog osamnaestomesečnog sina ugledala strašnu sliku.

Dok je beba Linkoln spokojno spavao, Marica je videla na monitoru još jednu bebu pored svog deteta. 

"Uočila sam bebu duha odmah nakon uspavljivanja sina. U prvu ruku sam mislila da se moje oči igraju sa mnom. Pokušala sam to da ignorišem, ali sam počela zaista da se plašim", rekla je mama. 

Terrified mother freaked out when she saw a ghost baby sleeping next to her son on his baby monitor Terrified mother...

Posted by BrainBored UK on Среда, 23. октобар 2019.

Odmah je poslala poruku svom suprugu Koriju, koji je radio do kasno. Obratila se i majci, sestri, pa čak i raznim roditeljskim grupama, gde je dobila raznorazne odgovore o duhovima i njihovoj vidljivosti samo preko kamere. 

"Iako je prva pomisao u mojoj glavi zaista bio duh, racionalni deo mene mi je govorio da mora postojani neko logično objašnjenje", dodala je. "Uzela sam lampu i otišla da proverim, ali sve je bilo sasvim u redu. Cele noći sam posmatrala monitor kako bih videla kretanje tog duha, koji je, naravno, bio potpuno miran. Svakog puta kada bih se makar malo opustila, moj sin bi se okrenuo, te bih istog momenta skočila. Obilazila sam ga mnogo puta, i uvek je sve bilo sasvim u redu", objasnila je. 

Konačno, i ona je zaspala. Ujutru, kada je nastavila istragu te čudne pojave, shvatila je da tata pre promene posteljine nije stavio i navlaku za dušek. Na samoj sredini dušeka bila je sličica bebine glave.

So last night I was positive there was a ghost baby in the bed with my son. I was so freaked out, I barely slept. I even...

Posted by Maritza Elizabeth on Петак, 18. октобар 2019.

"Koliko sam se glupo osećala... Uvek koristim navlaku i nikada nisam videla ovu sličicu. Bila sam u stanju da ga ubijem. Više mu ne dam da menja posteljinu", rekla je. "Ne želim više da gledam duhove!"

Zapratite nas i na Instagramu!