Svako od nas (roditelja školaraca) se bar nekada našao u problemu zvanom "ja ovo ne znam da rešim/uradim", a jedan takav trenutak podelila je sa svojim pratiocima i poznata mama Hilari Daf.

Naime, uspešna holivudska glumica i pevačica objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj ona i njen sedmogodišnji sin Luka pokušavaju da reše "teške" matematičke zadatke. Sliku prati i tekst u kojem je Hilari otkrila i zbog čega su njeni problemi veći od problema drugih roditelja školaraca.

"Ovaj dečak i njegov duh i dobrota! Domaći zadaci u drugom razredu nisu šala. Otežavajuća okolnost mi je i to što sam prestala da idem u 'pravu' školu nakon trećeg razreda. Svaki put se češem po glavi kada bacim oko na njegov domaći. Prestravim se kad samo pomislim na sledeću godinu! Osim da je 'singapurska matematika' potpuno bezveze... ove nedelje sam naučila i dosta toga o pticama govedaricama", napisala je očajna mama, koja je zbog glumačke karijere rano napustila redovnu školu.

Osim Luki, Hilari Daf je mama i devojčici Benks koju je pre jedanest meseci rodila kod kuće, a emotivne trenutke sa samog porođaja je naknadno podelila sa svetom.

Ova poznata mama nedavno se našla i na meti kritičara jer je svojoj ćerkici probušila uši i pokrenula čitavu raspravu na Instagramu - da li su minđuše za bebe ili ne

Zapratite Yumamu i na Instagramu!