Medison Holi i njen bivši partner Tajler Mekliven prošli su zaista težak put nakon razdvajanja.

Iako je bilo prilično teško i uz mnogo nesuglasica, dve godine kasnije oni su pokazali kako razdvojeni partneri zapravo mogu da izgrade pozitivan odnos. 

Zaista moćna fotografija pokazuje ono što ljubav istinski predstavlja. Trogodišnji Kejd drži za ruku svog tatu Tajlera i maminog sadašnjeg verenika, koji, pak, u drugoj ruci nosi novorođenog sina kog je dobio sa Medison. Divna fotografija zabeležila je dirljiv momenat kada Kejd izvodi svog novog batu Vejlona iz bolnice. 

“This photo was taken 24 hours after I gave birth to my second baby boy, Waylon. The guy on the left is my ex, the...

Posted by Love What Matters on Четвртак, 03. октобар 2019.

Medison najviše zasluga daje Tajlerovoj sadašnjoj devojci Karen, koja je spojila celu porodicu. 

"Pomogla mu je da odraste i ohrabrila ga da bude uz Kejda. On je važan deo porodice i za sad nam zaista dobro ide", rekla je.

Na početku on nije bio zadovoljan i nije mogao d prihvati da je Medison nastavila dalje sa svojim životom, te nije voleo njenog sadašnjeg verenika. "Ipak, video sam koliko je Kodi dobar sa mojim sinom Kejdom. Zaista je divan čovek", objasnio je Tajler.

Medison je, takođe, stvorila lep odnos sa njegovom sadašnjom devojkom Karen. 

Kodi je zaista srećan držeći i jednog i drugog za ruku. Pored toga, nikada neće biti u prilici da bira sa kim će provesti Božić ili veće praznike. "Sve ćemo slaviti zajedno. Tako bi i trebalo da bude", objasnila je Medison. 

Zapratite nas i na Instagramu!