Anđelina Džoli u poslednjih nekoliko godina izgleda sjajno u svakoj prilici. Nakon što su je u jednom periodu njene karijere kritikovali zbog načina oblačenja — i to ne tako davno, slavna glumica očigledno je angažovala kvalitetniji tim stilista, pa svaki put kad kroči na crveni tepih svet ostane bez daha. Ipak, i dalje je to stil njenih stilista, piše Glossy.

Kada je njena ćerka Zahara u pitanju, izgleda da je u pitanju urođeni dar! Četrnaestogodišnja devojčica, koja je pravila majci društvo na svakoj od premijera filma "Grdana: Gospodarica zla" širom sveta, očigledno uživa u glamuroznim odevnim kombinacijama, pažnji medija, crvenim tepisima i, razume se, modi!

Ubrzo nakon što smo primetili da Zahara deluje kao da je rođena za svet mode ispostavilo se da je ona napravila krupan korak kako bi u njega i ušla. Naime, mediji javljaju da je Zahara kreirala svoju liniju nakita za kuću uglednog dizajnera Roberta Prokopa! Ona je pronašla i odlično mesto za reklamiranje svojih malih remek-dela — premijere maminog novog filma! Nosila ih je na svim premijerama, od Rima do Holivuda i svaki put je dobila salve aplauza za svoj stil.

Prokop je, inače, već sarađivao s ovom porodicom, a čak je dizajnirao Anđelininu burmu za venčanje s Bredom Pitom. Uz to 2012. godine je kreirao kolekciju nazvanu Stil Džolijeve.

Pogledajte u galeriji kako izgledaju minđuše koje je kreirala mala Zahara Džoli-Pit...

Četrnaestogodišnja Zahara Džoli-Pit već ima svoju liniju nakita! Pogledajte kako izgledaju minđuše koje je kreirala ova uspešna devojčica...