Loren Čok iz Tenesija, koja je imala dva pobačaja, 2014. i 2016. godine, snašla je neobična sudbina. Naime, ona nije mogla da uživa u trudnoći, jer je saznala da će postati majka samo devet dana pre nego što se porodila.

"S obzirom na to da sam već imala dva pobačaja i da sam već nekoliko puta mislila da sam trudna, a svi testovi bili negativni, bila sam uverena da ni sada nisam u drugom stanju", kaže Loren.

— CNN (@CNN) December 16, 2019

Saznala da će postati majka kad je bila u 39. nedelji trudnoće jer je, kako kaže, proradila majčinska intuicija njene majke koja joj je govorila da nešto nije u redu.

"Majka mi je rekla: 'Ti nisi takva, mislim da ti se nešto događa sa hormonima, treba to proveriti, idi lekaru'", ispričala je Loren za CNN.

Da bi otišla lekaru, Loren je morala da pričeka da prođe Dan zahvalnosti, a samo devet dana kasnije, 2. decembra na svet je donela dečaka Vajata.

"Mislim da nikoga ne bih mogla da volim više od Vajata. On je najbolji poklon koji sam mogla dobiti. Najbolji poklon za Božić", kaže ova novopečena majka.

Loren je kao tinejdžerki dijagnostikovan sindrom policističnih jajnika, pa je imala neredovne menstrualne cikluse, zbog čega i nije znala da je u drugom stanju.

Zapratite nas i na Instagramu!