Ovaj video počinje scenom poznatom svakoj porodici sa mališanima. Tata leži na kauču, gleda odlučujuću utakmicu, a sin mu se, naravno, pridružio. Tata komičar Di Džej Prajor počinje razgovor sa sinom Kingstonom, u kom mu odgovara kao da razume sve što mališa govori.

"Trebalo bi da porade na tome, zar ne?", upitao je tata.

Kingston je odgovorio potvrdnu na tatine reči.

"Da li si ti išta razumeo?"

Sledeći odgovor je bio: "Ne!"

Only this child!! Having a full-fledged conversation with Daddy and Daddy is just as bad #TheseTwoAreAMess #OurHouseisAlwaysFullofLaughter #MrPersonality #HeNeedsHisOwnShow #KingstonJierre #KJP

Posted by Shanieke Pryor on Уторак, 04. јун 2019.

Kada beba postavi pitanje, tata daje odgovor: "Ne, ne, ne ova. Ovo je finale."

Beba promrmlja nešto što zvuči kao: "Ovo je poslednja."

Tata u ovoj situaciji može jedino da nasmejano potvrdi sinu: "Da, ova je poslednja."

Malo kasnije, Kingston je opet promrmljao nešto, a tata je sasvim prirodno odgovorio na to. 

"Upravo tako sam mislio! Na isti način razmišljamo", rekao je tata.

Video je na Fejsbuku podelila Prajorova supruga, a nakon toga je naišao na pozitivne reakcije publike. Roditelji su se oduševili time što mališa zaista liči na tatu i obožava da se šali, baš poput njega. 

Kada je Prajor kod kuće, Kingston ga neprestano prati i radi sve što radi i tata. Kada tata radi na stendapu, mališa se grabi za mikrofon.

"Neprestano se šeta i imitira me kao da je na stendap nastupu. Zaista mu je zabavno. Nastavlja da se ponaša tako dokle god vidi osmehe na licima publike", rekao je tata.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

MAN!!...Where do I begin with this guy? I Love How He Laughs At Himself Wow!!!......It’s hard believe it’s only been 18 months since GOD blessed us with you and and your SUPERSTAR PERSONALITY!!! I see your talent starting to come out as you get older. I watch how you study daddy when you see my videos of me performing. Your Joy is Contagious!! Your Laugh is Infectious, Your Love is Inspiring and Your Heart & Spirit is That of a Little KING who absolutely loves to entertain people and like to make people smile and feel special. This kid walks around the house with a Mic or Finding some to entertain everyone who comes over. You Truly Have A Gift Son! And Most Of All You Are Truly A Gift!!! HAPPY 18 Months STONSHINE!!! #MrEntertainer #18MonthsAndTheRestOfLifeToGo!!! #YoungKing #KingstonJierre #YourAreNotABabyAnymore #AnotherStandUpComedianInTheHouse #KJP #LilJokeSlanga

Објава коју дели DJ PRYOR (@comediandjpryor) дана 5. Мај 2019. у 1:05 PDT

Dok su se pratioci oduševili mališom i komentarisali samo pozitivno i oduševljeno, tata se još jednom našalio.

"Napravili smo šalu. Jurim taj san da postanem poznati glumac i komičar već 16 godina, a Kingston se šeta ovde na način - 'Pobogu, tata, trebalo ti je 16 godina? Meni je potrebna samo jedna.'"