Japanski fotograf Masajo Išizuki ima svoju neobičnu muzu za stvaranje fotografija. Ispiraciju uvek crpi u svom psu Hačiju. Hači je maleni šiba inu, koji obožava da pozira među cvećem u parku.

Već godinama pravi Hačijeve fotografije koje deli na njegovom Instagram profilu. Prema njenim rečima, počela je da ga fotografiše jer: "Izgleda neverovatno slatko među tim cvećem". S obzirom na to da ima preko 18 hiljada pratilaca, ona definitivno nije jedina koja misli da je presladak.

Iako izgleda kao pravi iskusni model, nekada to nije bilo tako. "Bio je jako uplašen pas, ali je sada prijateljski nastrojen prema svakome", rekla je.

Šiba inu je u vrsta koja je u Japanu proglašena za najboljeg psa prijatelja. Oni se u svetu smatraju najsrećnijim psima.

Prepuni su energije i vrlo su odani svojim vlasnicima. Masajo je imala i pre toga jednog psa ove vrste, koji je uginuo 2015. godine.

Fotografije sa svojim krznenim modelom pravi u Hitači parku, koji je prepun raznog šarenog cveća. Na primer, park ima 4,5 miliona nemofila, koje, kada procvetaju, izgledaju poput neba koje je iznad njih. 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

「綺麗だなー」 筑波山梅林の紫陽花がそろそろ見頃になりますよー。 四阿までの車道沿いの斜面も、梅林の中も満開になると綺麗ですよ #茨城はいいぞ #茨城が美しい #茨城 #ibarakigram #茨城の魅力発信し隊 #photographers710 #p710犬部 #loves_united_japan #animals_captures#all_dog_japan#todayswank#petoftoday #dogstagram_japan#pecoいぬ部#pecon#lovelydogfeature#wooftoday #whim_fluffy#inulog#dog_features#pets_of_our_world#whim_fluffy#dogbestpics#doggram#petoftheday#つくジェニック #nature_cuties#pets_perfection#igclub_dogs#dogbestpics#dogsgallery#はなまっぷ本2

Објава коју дели issy rider (@issyrider) дана 11. Јун 2018. у 7:51 PDT

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

どこてんの

Објава коју дели issy rider (@issyrider) дана 16. Мар 2018. у 5:49 PDT