Mnoge žene misle da ključ lepote leži u šminki. Postoji milion i jedan razlog zašto žene veruju u to: ocenjuju se i procenjuju po svom izgledu, pop kultura i masovni mediji to podržavaju, a veliki biznis pravi svoj novac besramno promovišuči učinke svojih čudesnih proizvoda pre i posle.

Istina je da lepota žene ne proizilazi iz količine šminke na njenom licu, već iz nekih drugih, važnijih stvari, koje nisu toliko očigledne.

1. Njene strasti, ono što je pokreće

Žena koja je bez strasti je dosadna žena. Ženi je teško da uspori i odvoji vreme da uradi stvari koje joj zaista donose radost, ali kad zanemari deo sebe koji je gura napred i koji je motiviše, onda ona živi bez strasti.

Žena koja odvoji vreme da sledi svoje strasti, kakve god da su, razume da je život previše dragocen da bi prošao bez uživanja "u vožnji". Žena koja uživa u svemu što život može da ponudi, a ne samo njenom partneru ili njenim vezama, je žena kojoj se drugi dive. Zašto? Zato što je strast zarazna. Posmatranje dok neko prati svoje snove je najlepše iskustvo koje ljudska bića mogu imati, piše Stil.kurir.rs.

Nastavak teksta pročitajte na portalu Stil.kurir.rs.