"U jednom trenutku moja supruga je menjala pelene, u drugom je više nije bilo", započeo je svoju priču.

Kako je napisao u svom postu, on je preuzeo dečake i stavio ih u stolice za hranjenje, a onda je primetio da njegove supruge nema. Prvo je pomislio da sigurno sprema igračke za decom i počeo da hrani decu, ali se zabrinuo kada je shvatio da ni nakon par minuta ne izlazi iz dečje sobe. Odlučio je da proveri gde je, a kada je prišao dečijoj sobi, iza pritvorenih vrata video je samo njene noge.

"Srce je počelo jako da mu lupa. Zapitao sam se da li je uopšte živa", napisao je i priznao kako su mu u tom trenutku prošli trnci kroz leđa jer njegova supruga inače ne staje ni sekund, pa ga je prizor nje kako leži na podu usred dana dodatno šokirao.

To all the mums out there who are just spent... Sometimes you just need to stop. My wife was shattered (this pic was...

Posted by Peter Bristow Personal Training and Online Fitness Coach on Wednesday, April 3, 2019

Nakon što je prišao bliže, shvatio je da diše i da je ustvari samo zaspala potpuno iscrpljena od umora. Pokrio je i dao joj jastuk, pa je ostavio da na miru spava, ali nakon samo 20 minuta njegova se supruga probudila i vratila u pogon. Kasnije mu je priznala kako je u tom trenutku bila toliko umorna da joj se i pod činio kao luksuzan krevet u kom želi da odspava.

"Dušo, uvek daješ sto posto od sebe. Lepo je videti da si malo predahnula", poručio je Peter svojoj supruzi.

Njegova objava je izazvala brojne komentare, ali i pokrenula važnu temu. Mnoge mame su priznale da i same često osećaju takvu vrstu umora, ali da to njihova okolina ne primećuje. Složile su se kako je u takvim trenucima najvažnije imati nekoga tko će vas razumjeti i dopustiti vam da predahnete.

"Hvala vam što ste ovo podijelili. I sama sam to učinila nekoliko puta dok su moji dečki još bili mali. Vrlo je čudan osjećaj, ali ponekad stvarno trebate stati samo na trenutak. Lijepo je što ste joj potpora i pokazujete joj svoju ljubav. Cijenit će to više nego što će vam ikada moći objasniti riječima", napisala je jedna od oduševljenih mama, a mnogi su se složili s njom.