Ne dešava se često, ali nekada kada ne dobijete veliku nagradu možete biti srećniji nego da ste je dobili. Barem je to slučaj kada je u pitanju pevačica Pink.

Naime, ove godine je Pink bila nominovana za najbolji pop vokal za pesmu "Beautiful Trauma". Nekoliko sati pre televizijske ceremonije, oficijalna objava je glasila: Arijana Grande je osvojila "Gremi".

Pink, koja je nominovana za Gremi 20 puta, uvek dobije utešnu nagradu od svoje porodice, te ni ova dodela nije bila izuzetak. 

Međutim, poznata mama je ipak dobila svoju nagradu, ali od aluminijumske folije, i to od sedmogodišnje ćerke Vilou i dvogodišnjeg sina Džejmsona.

Pink je na svom Instagram profilu postavila fotografije svoje dece sa velikim, pobedničkim gramofonom.

View this post on Instagram

Thanks Kids:) my favorite kind of award

A post shared by P!NK (@pink) on Feb 10, 2019 at 4:40pm PST

"Mislim da sam upravo izgubila svoju dvadesetu nominaciju za Gremi. Uvek mi je bila čast što sam uključena. Sada je vreme da okupam moju bolesnu bebu. Čestitam svima koji su nominovani! Uživajte večeras."

Kako je Pink izjavila prošle sedmice, nagradu je zapravo napravio njen suprug Keri Hart.

"Svaki put kada izgubim, Keri mi napravi Gremi od aluminijumske folije", rekla je, i pretpostavila da ga neće osvojiti ni ove godine. "Dakle, u nedelju ću osvojiti svoj 17. Gremi od folije."

Pa, morate priznati, ovo je definitivno najslađa utešna nagrada svih vremena!