Cilj manifestacije je da posetiocima omogućimo da u prijatnom ambijentu i u komunikaciji sa stručnjacima dobiju korisne savete o tome kako da unaprede i poboljšaju svoje zdravstveno stanje i zdravlje svoje porodice.

Želimo da posetiocima obezbedimo korisne informacije, edukaciju i razvijanje zdravih navika ka poboljšanju i unapređenju zdravlja. 

U ugodnom ambijentu Delta City šoping mol-a, predstaviće se najkvalitetniji proizvodi i usluge koji su dostupni na našem tržištu, i koji zdravlje stavljaju na prvo mesto. 

Manifestacija "DANI ZDRAVLJA", kreirana je s ciljem da pruži odgovore na sva pitanja u vezi sa prevencijom, konzumiranjem zdravih proizvoda i motivisanjem posetioca da samo primenom zdrave ishrane, proverenih i zdravih proizvoda i preparata možemo uticati na poboljšanje svog zdravstvenog stanja i izgleda. Posetioce očekuju korisni saveti stručnjaka, atraktivni popusti i degustacija proizvoda i pokloni.

Za sve zainteresovane posetioce smo pripremili besplatne preventivne preglede poput: merenje vitaminsko- mineralnog statusa u organizmu. Otkrijte koji vam minerali i vitamini nedostaju, ontrola krvnog pritiska i merenje nivoa šećera u krvi, druženje i konsultacija sa našom omiljenom Milicom Đorđević, autorkom bloga One light shot, degustacija vitamina, suplemenata i zdravih namirnica, značaj oralne higijene za opšte zdravlje i konsultacija sa stomatolozima. 

Zdravlje je osnova svega, birajte zdravlje!