Iako se još nije rodila, beba vojvotkinje i vojvode od Saseksa, već ima punu sobu poklona. I to originalnih i neobičnih, koje njenim roditeljima tokom poseta poklanjaju zvaničnici iz svih krajeva sveta. Hari i Megan, baš kako običaji nalažu, uvek prime poklon i ljubazno se zahvale na pažnji. 

Dobro, ne ide baš uvek sve po protokolu, posebno kada je u pitanju princ Hari.

U Velikoj Britaniji juče se obeležavao Dan Komonvelta, a kraljevski par je tim povodom posetio Kanadsku kuću u Londonu. 

Megan Kanadu naziva svojim domom, jer je u Torontu živela nekoliko godina dok je snimala svoj najpopularniji projekat, seriju Suits, a domaćini, Kanađani koji žive na Ostrvu, svoju bivšu sugrađanku obradovali su lepim poklonima za njenu buduću bebu.

Pažljivo odabran poklon sadržao je odelce sa aplikacijom javorovog lista, poznatog kanadskog brenda dečije odeće pravljene od organskih materijala; i autentične kanadske kožne mokasine.

I sve to ne bi bilo ništa neobično da princ Hari u minijaturne mokasine nije stavio svoj nos - da ih "onjuši".

Foto: Profimedia

Pomalo iznenađenim izrazima lica, princ je objasnio kako ne misli da cipelice ne mirišu lepo, nego samo želi da oseti miris prave kože.

Smeh nije izostao, kao ni medijsko osuševljenje potezom simpatičnog princa.

Inače, Harijeva i Meganina beba već u svom cipelarniku ima kvalitetnu obuću koju je dobila na poklon, tačnije čuvene čizmice poznatog australijskog brenda UGG, a one su uz plišanu igračku mame i bebe kengura, prvi poklon za bebu koji je uručen ovom popularnom paru. 

Foto: Profimedia