Nakon treće trudnoće, tridesetčetvorogodišnjoj Sari Nikol Landri iz Ontarija, vaga je pokazivala 102 kilograma. Ona je uspela da izgubi čak 50, ali joj je nakon toga ostao višak kože, strije i celulit.

Bez obzira na to, ona ponosno pozira na fotografijama koje dobijaju hiljade lajkova. Kada je shvatila da dame odlično reaguju na njene fotografije, odlučila je pokrene blog kroz koji želi da ohrabro žene širom sveta da se ne stide svog tela.

Sara je majka troje dece, dvanaestogodišnje Maje, desetogodišnje Džeme i Bodena koji ima osam godina. Sve tri trudnoće na njoj su ostavile tragove - strije, celulit i višak kože - koji su, kako kaže, više naštetili njenom samopouzdanju od samih kilograma.

"Osećala sam se usamljeno, niko od ljudi koje poznajem, niti od onih koje pratim na društvenim mrežama nije objavljivao fotografije na kojim se vide njihove mane. Prestajala sam da pratim te profile, kako se ne bih osećala loše, a onda sam počela da tražim po internetu pozitivne primere", kaže ova mama.

"Otkrila sam "novi svet" veliki broj žena sa istim problemima kao ja. Videla sam mogo fotografija na kojima žene razočarano stoje ispred ogledala, sve su stajale pognutih ramena, tužne i nezadovoljne. Tada sam shvatila da ne želim da se to budem ja. Prestala sam negativno da gledam na svoje telo i da poštujem razlog zbog kojih su ti ožiljci tu, a to su moja divna deca", ispričala je ova mama za The Sun, a još mnogo ohranrujućih poruka šalje putem svog Instagram profila. 

Sara je takođe ispričala kako je put do željene kilaže bio težak, da je gubila i vraćala samopouzdanje, ali zbog toga je danas žena puna poleta i pozitivnog pogleda na svet, i baš takvu poruku želi da šalje i drugim damama koje se nalaze u istoj situaciji. Da nije lako, i da moraju da se trude, ali da moraju i da poštuju svoje telo, da gledaju pozitivne strane.

"Nikada nisam mislila da ću postati "motivator", ali drago mi je ako mogu da pomognem drugim ženama".