Dragi školarci, tokom raspusta možete provesti vreme u beogradskom Muzeju iluzija (Nušićeva 11) pokušavajući da na zanimljiv način razumete eksponate posmatrajući ih kroz prizmu nauke i na taj način zavirite u zagonetni svet iluzija, dok ćete doživljaj upotpuniti takmičenjem u rešavanju logičkih igara.

Radionice "Mozgajmo zajedno" za decu školskog uzrasta ponuđene su u tri različita paketa:

Obilazak Muzeja i  mozgaonica –kviz znanja,

Obilazak Muzeja i mozgaonica –fizika,

Mozgaonica bez obilaska muzeja.

Programi su u trajanju od 1h i 30 minuta i 2h i 15 minuta. Mozgaonice se sastoje od obilaska muzeja uz stručno vođtvo i objašjenja eksponata sa naučog stanoviša, kviza znanja zasnovanog na iluzijama i predavanja na temu - Fizika u Muzeju iluzija.

Sve radionice će uključivati i rešavanje logičko-didaktičih igara koje razvijaju motoriku, koncentraciju, strpljenje i razmišljanje.

Vreme je da vašoj deci ponudite kvalitetnije sadržaje od sedenja ispred račnara i da kroz igru nauče kako da razvijaju svoj intelektualni potencijal, do rešenja dođu na više različitih načina i počnu donositi bolje odluke.

Yumama vas nagrađuje

Prve tri mame koje na mejl: redakcija@yumama.com ili u Inboks Yumamine FB stranice pošalju tačan odgovor na pitanje: Na kojoj adresi se nalazi Muzej iluzija u Beogradu?, dobiće po dve ulaznice za muzej, za petak 1. februar. Pored odgovora pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Dobitnice će karte preuzeti na recepciji muzeja.