Ovo je priča o dečaku koji se rodio pre vremena, i imao je svega jedan kilogram. Zbog toga, mališa je morao da provede šest nedelja u inkubatoru. Nakon što je sve prošlo kako treba, roditelji su počeli da ga smatraju naprednim detetom!

Iako po Rajanovom rođenju stvari nisu išle po planu, sjajna ideja njegovog tate proslavila je bebu koja se na fotkama ponaša kao odrasla osoba. Cepa drva, kosi travu, diže tegove...

"Svako fotografisanje traje oko 20 minuta. Veći deo posla odlazi na montažu i sređivanje Rajana da izgleda uverljivo na fotografiji", kaže tata Met za sajt Bored Panda.

Supruga mu često pomaže da Rajana postave u pravu poziciju, a zajedno se trude da bebi pruže ljubav, podršku i dovoljnu dozu strpljenja. To je ujedno i savet koji su njih dvoje uputili svim roditeljima sa prevremeno rođenom decom.

Ljudima na internetu su se fotke naročito dopale, pa su se svi razočarali kada je Rajanov tata prestao sa serijom fotografija. Bilo je i onih koji su se plašili kada vide dete u situacijama koje ne priliče jednogodišnjoj bebi - ali ne zaboravite da je sve fotošop.

Rajan se brije. Napokon je postao muškarac.

Još jedan radni dan

Sečenje ćurke!

Rajan ribolovac

Drvoseča

Poker fejs

Baštovan