Džordan Pejdž je jedna od retkih mama blogerki koje imaju šestoro dece. Uprkos porodičnim obavezama, kao i pažnji i brizi koju njena deca zahtevaju, ova mama uspeva da pronađe vremena i za vođenje zanimljivog bloga, društvenih mreža i podučavanje.

Naime, svoje pratioce uči kako da uštede, isplaniraju budžet, ali i nekim trikovima za funkcionalno održavanje kuće. Svoje veštine je pretočila u uspešan biznis, brend "Fun, Cheap or Free".

Njeni video snimci su pregledani neverovatnih 22,6 miliona puta, pa ne čudi što je i svojim poslednjim videom izazvala pravo oduševljenje među pratiocima.

Naime, otkrila je kako izgleda jutarnje spremanje kada imaš šestoro dece.

Veče ranije pripremi odeću koju će nositi, kako bi ujutro mogla spremiti prvo samu sebe. Nakon buđenja i spremanja odlazi da probudi decu koja još uvek spavaju.

Takođe, jedan od trikova koje koristi je ranije pripremanje doručka. Osim toga, starija deca sama sebi pripremaju doručak, ali i piju probiotike kao prevenciju od "zimskih" bolesti.

Ipak, tu nije kraj trikovima. Ova dosetljiva mama sebi postavlja i alarme kako bi uspela da se drži svih planova i kako ne bi preskočila neki od bitnih koraka u jutarnjem spremanju.

Nakon što stariji odu u školu, Džordan uz pomoć mlađih posprema nered koji je ostao nakon doručka.

Ono što je mnoge zadivilo je činjenica da ova mama, uz sve druge obaveze, stigne i da se našminka i napravi frizuru, pa su je pojedini obožavatelji nazvali majkom godine.