Dvejn Džonson, glumac poznat po svojim mišićima i snazi, često voli da nas iznenadi fotografijama sa svojim ćerkicama. 

Naizgled ozbiljan i okrutan, ovaj tata je u stvari jako emotivan i obožava da provodi svaki slobodan trenutak sa svojim devojčicama.

Ovaj put, u prazničnoj atmosferi, tata je objavio preslatku sliku kojom nam sugeriše kolika je njegova ljubav prema ćerkicama, da je spreman čitavog života da im bude oslonac.

"Tatina ramena. Neću biti u mogućnosti da ih držim zauvek ovako", glumac je izjavio uz preslatku fotografiju sa svojim ćerkama u rukama. 

"Plus, znam da će doći dan kada će tatine ruke biti poslednje mesto na kojem žele biti."

Uz sve to, uz osmeh, tata govori kako malena Tijana već ima "u pomoć" pogled na svom licu. Dok je Jasmin presrećna, Tijana je uhvaćena u momentu u kom zabrinuto gleda u kameru. Zaista, ova fotografija ne može da ne izmami osmeh na licu posmatrača.

"Ne mogu garantovati da ću ih voleti i štititi do kraja njihovih života, ali garantujem da hoću do samog kraja svog", završio je ovaj presrećni i zadovoljni tata. 

Glumac poznat pod nadimkom "Stena" ima i treću ćerku Sajmon, koja ima sedamnaest godina. Ovaj tata je zaista srećan i ponosan što ima ovakvu porodicu i preslatke ćerkice pored sebe, a vrlo često to pokazuje objavama na društvenim mrežama, gde svojim opisima redovno pokazuje koliko je "slab na njih".