Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neverovatna priča porodice sa tri para blizanaca (FOTO)

Porodica Kosinski iz Viskonsina je kao "dar sa neba" na neverovatan način dobila svoje blizance.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mnogi kažu kako je puna kuća znak srećne porodice. Što više dece, to su srećniji i roditelji i mališani.

Porodica Kosinski je na vrlo interesantnan način dobila svojih šestoro dece.

Keri i Krejg Kosinski su bračni par koji je imao problema sa začećem. 

Stara prijatlejica koja nije mogla da brine o svojim bliznakinjama Keni i Adalin, prepustila im je brigu o deci. Deca su tako ostala i danima, pa i mesecima kod ovog para, te su ih nakon nekog vremena usvojili. 

Povezane vesti

Porodica je živela srećno i ispunjeno, a biološka mama ovih devojčica se ponovo javila sa vrlo sličnom molbom. Imala je još jedan par blizanaca i nije bila u situaciji da brine o njima. Tako je ova porodica postala bogatija za još jedan par blizanaca, te su svih četvoro braće i sestara postali jedna porodica. Iako su se premišljali, Kosinski su ipak pristali na ovo.

Već dovoljno neobična situacija u ovoj prodici postala je još interesantnija kada je Keri saznala da je ipak, posle toliko godina neuspeha, ostala u drugom stanju. Da li je uopšte potrebno pomenuti da je postala mama blizanaca?

Nesumnjivo je da je ova porodica ostala zaprepašćena i šokirana ovim saznanjem, te su sve ovo shvatili kao znak od boga.

Još jedna potvda ovog čuda je i činjenica da su sva tri para blizanaca rođena istog dana, 28. februara. Ova neverovatna porodica je presrećna zajedno, mališani uživaju u društvu svoje braće i sestara, a roditelji su ponosni na porodicu i život kakav im je kao "znak od boga" došao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica