Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotografija koja je rasplakala hiljade roditelja: 'Ovo je moja šestogodišnja ćerka u bolnici, gde je završila zbog vršnjačkog nasilja' (FOTO)

'Ovo je moje dete koje je prestalo da jede, koje plače dok ne zaspi, koje je obolelo od anksioznosti i koje povraća i po 20 puta u toku noći', napisala je zabrinuta majka uz fotografju koja je podeljena više od 200 hiljada puta.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Keri Goledž je mama iz Devona u Velikoj Britaniji koja je podelila putem Fejsbuka srceparajuću sliku i poruku, a koja se tiče zlostavljanja kojem je njena ćerka Sofija izložena u školi.

Sofija ima svega šest godina a noć je provela u bolnici. Njena mama objasnila je na Fejsbuku kako je došlo do toga.

"Evo šta se dešava zbog vršnjačkog nasilja. Ovo je moja šestogodišnja ćerka u bolnici, gde je završila zbog vršnjačkog nasilja. Ovo je moja ćerka koja je toliko saosećajna da ne želi da kaže ko joj je ovo priredio iako joj je loše. Ovo je moje dete koje je prestalo da jede, koje plače dok ne zaspe, koje je obolelo od anksioznosti i koje povraća i po 20 puta u toku noći. Ovo je moja ćerka koju je njena "najbolja drugarica" toliko emotivno maltretirala da je na kraju pomislila da je to normalan odnos.

Povezane vesti

Ovo je moje dete koje je bezbroj puta bilo u bolnici zbog anksioznosti. Ovo je moje dete kome su u školi, kada se žalilo, govorili da izmišlja. Ovo je moje dete kojem su se smejali na društvenim mrežama. Kada sam upozoravala u školi šta se dešava, govorili su mi da su to "dečja posla". Ovo je moje dete koje ne želi da iko više prolazi kroz ovo što se njoj dešava. Da, ovo je priča i slika mog deteta, ali još toliko dece prolazi kroz isto. Pomozite nam da podelimo njenu priču", piše majka u statusu na Fejsbuku koji je do sada podeljen gotovo 200.000 puta.

Kako je kasnije izvestila zabrinute ljude, uspela je da malu Sofiju prebaci u drugu školu i emotivno se oporavlja od svega što joj se desilo.

This is what bullying does... This is my 6 year old daughter, hospitalised, due to bullying... This is my child with...

Posted by Carrie Golledge on Monday, October 29, 2018

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica