Za decu bez roditelja pronalazak porodice u kojoj će biti voljeni je neprocenjiv. Pejdž Zezulka i njen suprug usvojili su troje dece, a trenutak kada su to rekli jednoj od devojčica zabeležili su kamerom.

Video koji su objavili na Fejsbuku je nakon kratkog vremena postao viralni hit. Pregledan je 17 miliona puta, a šerovalo ga je čak 206 hiljada ljudi. 

This will be my favorite video I ever share. This was the day we told our daughter that we were going to be able to adopt her (and her brother and sister)! She had been praying to be adopted and we found out on her birthday that it was going to happen! So the next day we gave her this surprise box! God's timing was perfect! Our kids spent 1,128 days in foster care, over 3 years. It is so hard on children to live in such uncertainty. Adoption is amazing and we want others to know that adopting older children and sibling groups can be the most beautiful adventure you could ever have! (I do not give permission for anyone to use this video for their own page, website etc. if people want to re-share this original post that is ok.)

Posted by Paige Zezulka on Friday, August 24, 2018

"Ovo je dan kada smo rekli našoj ćerki da ćemo je usvojiti. Molila se da se to dogodi i na rođendan smo saznali da će naš san postati java. Narednog dana dali smo joj kutiju iznenađenja. Trenutak je bio savršen", napisala je Pejdž.

Osim devojčice, ovaj par je usvojio i njenog brata i sestru.

Posted by Paige Zezulka on Thursday, July 13, 2017

"Naša deca su provela 1128 dana u hraniteljskim porodicama. Za decu je takav život težak. Usvajanje je neverovatno i želimo da drugi ljudi znaju da usvanjenje deteta i njegovog brata ili sestre može biti najlepša avantura", dodala je ponosna majka.

Kristin Benton Photography

Posted by Paige Zezulka on Saturday, September 8, 2018