Rođenje deteta je veliki događaj za roditelje koji izaziva buru emocija, ali suze jednog oca koji je prisustvovao porođaju svoje supruge su raznežile svet.

Za profesionalnog fotografa Kristi Perez jedno rođenje bebe je ostalo u posebnom sećanju.

Naime, Kristi je došla da zabeleži porođaj svoje mlađe sestre, ali je njen fokus na kraju bio njen zet - budući tata, koji je sve vreme plakao, i to ne zbog rođenja bebe, već zbog svoje supruge. 

Posted by KPP on Monday, June 18, 2018

"Ona je stalno bila u bolovima. Mogla je da umre dok je nosila bebu u stomaku. Nije bilo upozorenja da će tokom trudnoće bolovati od Hyperemesis Gravidarum-a, a ja sam je posmatrala kako se bori i posvećuje svoj život nekome ko je u potpunosti nevin. Posmatrala sam i njenog muža koji je bio bespomoćan dok je gledao kako se njegova žena skoro godinu dana muči", rekla je Kristi.

Posted by KPP on Monday, June 18, 2018

Nakon toliko meseci pružanja podrške on je bio uz nju i tokom porođaja, a Kristi je uspela da zabeleži njegove suze. 

Mamin najveći heroj: Od bebe teške 620 grama do vesele jednogodišnje devojčice

"Počeo je ponovo da plače i rekao mi je da je to prvi put da je vidi da se smeje posle 10 meseci. Muškarci, molim vas da razumete koliko empatija može da bude jaka i važna. Sve te majke koje su imale traumatične trudunoće, a opet nalaze razlog da se smeju... Hvala vam što ste se žrtvovale i iznele trudnoću, rodile vašu preslatku decu. To nije nimalo lak zadatak", rekla je Kristi.