Prošlo je samo nekoliko nedelja otkad je bivša Diznijeva glumica objavila da ona i njen dečko Metju Koma očekuju devojčicu, ali ova mlada mama je na instagramu tek ove nedelje podelila video u kome ona prvi put saznaje pol svoje bebe.

Hilari i Metju su okupili svoje najbliže za praznike kako bi svi zajedno saznali pol bebe. U toku proslave, svi prisutni imali su štapiće sa konfetama  koji su bili napunjeni bojom koja je pokazala pol deteta - pink.

Reakcija mlade glumice je možda jedna od najslađih stvari na instagramu koju ćete videti trenutno, dok ona skače od sreće pre nego što je zagrlila i poljubila svog dečka.

Hilari je ispod ovog videa napisala da je "dan Majki ove godine bio jedan od najuzbudljivijih i da nije mogla da zamisli bolji način da sazna šta se kuva u njenom stomaku nego sa svojim prijateljima, porodicom i komčijama".

Hilarin šestogodišnji sin, Luka, takođe je bio prisutan na ovoj proslavi koji već uveliko osmišljava imena za svoju mlađu sestru.

Otvoreni smo za svaki predlog, ali Luka misli da je Kofan Kroasan najbolje ime ikada. Rekao je svim svojim prijateljima u školi da će dobiti sestru", rekla je Hilari.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Jun 26, 2018 at 10:40am PDT