Presvlačenje pelena na javnom mestu sastavni je deo života svakog roditelja malog deteta. Mnogi javni toaleti imaju stolove za presvlačenje što taj posao čini bitno lakšim, ali ne za sve. Jedan je tata odlučio da progovori o tom problemu.

Kris Meu iz Nju Hempšira bio je, po ko zna koji put, sam napolju sa osmomesečnom ćerkicom Kali. Kako bi joj presvukao pelenu ušao je u restoran namenjen porodicama sa malom decom, ali ni u njemu muški toalet nije bio opremljen stočićem za presvlačenje. Iako mame nisu jedine koje presvlače decu, stolovi su gotovo uvek smešteni u ženskom WC-u.

"Dosta mi je da presvlačim ćerku na odvratnom podu jer se stolovi za presvlačenje nalaze samo u ženskom WC-u", napisao je Kris. "Teško je zamisliti, ali postoje muškarci koji brinu o svojoj deci. Ako sam na javnom mestu sa javnim WC-om, ako govorimo o ravnopravnosti polova, kako bi bilo da obezbedite da i mi očevi možemo da presvučemo decu na stolovima kao i mame. Tražim li previše?", napisao je ovaj tata na svom Fejsbuk profilu.

Njegov status postao je hit na internetu, a za samo tri nedelje je podijeljen više od 144.000 puta.

I'm getting pretty sick of having to change my daughter on a disgusting floor because the only changing table in the...

Posted by Chris Boneyard Mau on Saturday, May 26, 2018