Novak Đoković ne prestaje da nas iznenađuje svojim interesantnim fotografijama. Najpoznatiji teniser sveta, nakon titule na Australijan openu, trudi se da što više vremena provede sa svojom porodicom. 

Teniser je javnosti, pored ogromnog sportskog uspeha, poznat i kao veliki šaljivdžija, a u njegovim šalama definitivno najviše uživaju njegova deca. Već smo videli kako je svoj trofej proslavio sa mališanima, igrajući se konfetama. 

Ovaj put, Đoković je postao medved! Na fotografiji vidimo tatu i Stefana maskirane u životinje. Pored ogromnog medveda, mališa je dobio ulogu žabe. Nesumnjivo je da su u ovim nesvakidašnjim kostimima neizmerno uživali. 

Kako bi svetu pokazao šta je to što predstavlja najveći blagoslov u njegovom životu, uz fotografiju je napisao da su mu ipak deca na prvom mestu: "Moj najveći trofej je uloga tate!" Poredeći fotografiju sa trofejem i sa sinom, pokazao je šta je definitivno njegov prioritet.

Uz još jednu u nizu Novakovih ideja koje nas mogu nasmejati do suza, ovaj put vidimo važnu poruku. Bez obzira na ogromne uspehe, medalje i pohvale celog sveta, porodica je bila i ostaće najveći trofej našeg tenisera.