Tri sestrice - Mejsi, Makenzi i Medelin smatraju se najređim trojkama u istoriji. Ove devojčice iz Kalifornije su jedan u 200.000 slučajeva.

Naime, Mejsi i Makenzi rođene su kao sijamske bliznakinje, a Medelin je odvojena od njih, te istorija medicine pamti samo još jedan ovakav slučaj.

Posted by Phénomène "In-expliqué ?" A vous de juger. on понедељак 23. март 2015.

Od samog starta nesrećne tri devojčice imale su težak život - roditelji nisu mogli da ih zadrže jer su bili zavisni od narkotika.

Na svu sreću, pojavili su se Džef i Darla Garison iz Ajove koji su se odmah zaljubili u sestrice. Ovaj par je već imao tri sina i maštali su o ćerkama.

Kada su napunile devet meseci, 10. septembra 2003. godine, Mejsi i Makenzi su upućene na rizičnu operaciju razdvajanja. Na svu sreću, operacija koja je trajala 24 sata je bila uspešna. Ipak, svaka devojčica ostala je samo sa po jednom nogom.

Posted by Phénomène "In-expliqué ?" A vous de juger. on понедељак 23. март 2015.

Ove dve hrabre devojčice su pomoću proteza uspele da nauče da hodaju, a dve godine posle operacije, Garisonovi su ih i zvanično usvojili.

"Nismo imali pojma šta da očekujemo i u šta se upuštamo. Znali smo samo da im treba neko da ih voli. Zaljubili smo se u sve tri čim smo ih videli, a dečaci ne mogu da budu srećniji što imaju sestrice", komentarisala je tada Darla.

Danas su njihove tri sestre odrasle devojke i izgledaju ovako:

Posted by Mackenzie Garrison on субота 12. август 2017.

Slike koje kače na društvenim mrežama pokazuju da uživaju u svom novom životu, sa svojom divnom porodicom.