Jučerašnji dan za novopečene bračne parove bio je poseban. Svi oni koji su se venčali u periodu od 22. marta prošle godine do juče obeležili su Mladence. S obzirom na to da su na našoj javnoj sceni mnogi izgovorili sudbonosno "da", raspitali smo se kako su proveli taj dan.

Princeza Danica i princ Filip Karađorđević venčali su se u oktobru, a krajem februara postali su roditelji dečaka. Kako saznajemo, mladenci su ovaj dan proveli van Srbije jer imaju pregršt obaveza, ali verujemo da su uspeli da odvoje malo vremena i za proslavu Mladenaca.


Foto: Marina Lopičić

Još jedan par uživa u inostranstvu - Jelisaveta i Teo. Glumica i košarkaš su se ubrzo posle venčanja u junu preselili u Ameriku, gde Teo igra za LA Kliperse. Teodosić je za svoju dragu spremio i skupoceni poklon - dijamantsku ogrlicu, a znajući da je Jelisaveta kreativna, verujemo da je i ona za njega spremila zanimljive darove.

Jedan od najzapaženijih estradnih parova - Nataša i Luka, jučerašnji dan proveli su sa ćerkom Katjom, a Lazukić je pevačici priredio iznenađenje u večernjim satima. On je Bekvalčevu izveo na večeru, a pobrinuo se da njihova ćerkica bude u sigurnim rukama, kod bake i deke.

Ana Bebić i Ivan Đolić pored praznika imaju još jedan razlog za slavlje - uskoro će se naći u ulozi roditelja.

"Napravila sam kolače mladenčiće iako je za mene sve to novo," rekla nam je Ana.

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Dec 8, 2017 at 3:24am PST