Mama ste koja ima hiljadu obaveza, ali dočekale ste vaše veče i konačno ste se doterale, obule najlon čarape i obukle suknju. Ali pre nego što krenete, morate da obujete mališane koji kreće sa bakom (ili sa vama), stavili ste dete u krilo, lepite patikicu ili patofnu i... "ode" čarapa - zakačila se na čičak! 

Nema ničeg goreg nego kada shvatite da vam je na novim najlonkama "otišla žica". Međutim, takvim problemima došao je kraj, poručuju iz kompanije "Sheerly Genius" i predstavljaju čarape kojima ne mogu ništa čak ni makaze!

San mnogih žena postaje stvarnost – odzvonilo je nežnim najlonkama kroz koje prolete prsti pri prvom obuvanju jer stižu neuništive najlon-čarape! Njihova tajna je u posebnom materijalu koji se koristi za pravljenje pancirnih prsluka otpornih na metke, piše Biznis insajder.

Materijal je do 10 puta jači od čelika, što omogućava da čarape budu bezbedne i pri kontaktu sa nakitom, naročito prstenjem, i „ozloglašenih“ noktiju, zanoktica i čičak-trake, ali i ekstremnog rastezanja. Njima čak ni makaze, kako proizvođač tvrdi, ne mogu ništa.

Čarape kompanije "Sheerly Genius" prave se specijalnom tehnikom pletenja, imaju nevidljivu elastičnu traku oko struka i dizajnirane su tako da odgovaraju najrazličitijim figurama.

Cena ovih magičnih čarapa je 79 dolara, a u kompaniji garantuju da će bez oštećenja moći da se nose 50 puta (prosečan vek čarapa je dva nošenja!).