Aleksis Olimpija Ohanijan prvog dana ove godine napunila je četiri meseca i već je dobila tu privilegiju da se nađe na naslovnoj strani prestižnog modnog magazina.

Na naslovnici su se našle i mama i ćerka, Serena obučena u pripijenu crvenu haljinu, a malena Aleksis golih nogica, obučena samo u beli bodić.

U broju koji izlazi u februaru naćiće se intervju sa Serenom, u kom je otvoreno govorila o komplikacijama koje je doživela nakon porođaja, lepim ali i onim teškim trenucima majčinstva. 

A nije propustila da naglasi još nešto, a tiče se upravo naslovnice. 

"Kada sam nas prvi ugledala na gotovoj naslovnoj strani, krenule su mi suze. Sve njihove naslovnice su posebne, ali osećaj da sam ove trenutke podelila sa svojom ćerkom, to neću nikada zaboraviti", rekla je i dodala da žene i danas često vaspitavaju kako ne smeju da imaju velike snove, kao muškarci, ali njoj je baš zato drago što je dobila ćerku.

"Želim da je naučim da granice ne postoje", izjavila je ovom prilikom, a osim naslovne fotografije intervju obiluje i drugim zanimljivim fotografijama koje je snimio poznati fotograf Mario Testino. 

Osim njih dve, na snimanju su bile Serenine sestre i majka kao i njen suprug i otac malene Alekisi, Alexis Ohanijan, osnivač Redita.   

U intervjuu je govorila i o svojim sportskim planovima.

Iako kaže da joj više ne treba ni novac ni prestiž, ipak želi da osvoji još dva Grend Slem turnira, koliko joj još nedostaje za željenih 25 pobeda.  

"Ponekad se stvarno osećam nemoćnom i pomislim da nekad jednostavno više ne mogu. Jednostavno, nekad mi se pojavi taj negativan stav, taj negativan osećaj, ali to je valjda deo mene. Retko ko priča o teškim trenutcima, o pritiscima i stresu koje mame osete svaki put kad beba zaplače. Ne znam koliko sam se puta već tako slomila ili se naljutila kada nije prestajala da plače, a onda me obuzeo onaj čudan osećaj krivice kada sam sama sebi morala da objasnim da ne bih smela da se osećam tako tužnom kad zapravo imam tako divno dete. Te emocije su stvarno neverovatne...", ispričala je u intervjuu za Vog, a kako njegovo izdanje tek čeka da ugleda svetlost dana, Serena je svoje fanove o svemu već sada obavestila putem društvenih mreža. 

Thrilled to cover Vogue's February issue with my daughter! This is a moment I will never forget: http://vogue.cm/HxPeZNh

Posted by Serena Williams on среда 10. јануар 2018.
Četvoromesečna ćerka Serene Vilijams ponela je titulu najmlađe manekenke koja se našla na naslovnoj strani američkog izdanja prestižnog modnog magazina Vog.