Poslednja fotografija sa ćerkom koju je na svom Instagram profilu objavila poznati model i manekenka Krisi Tajgen zabrinula je i pomalo razlutila njene pratioce na toj društvenoj mreži, a jednu majku više od drugih. 

Nakon što je Krisi objavila fotografiju na kojoj se spušta niz tobogan sa ćerkicom Lunom u krilu ova žena nije izdržala, a da poznatoj mami ne "očita lekciju".  

"Mnogi roditelji nisu svesni da tako mogu lako detetu da slome noge. Znam dve mame kojima se to dogodilo i veruj mi, one bi bile srećne da ih je na to neko ranije upozorio", napisala je žena, a mnoge mame su se odmah pridružile i podržale je u savetu.

"Moj suprug se isto ovako spuštao sa našom ćerkicom i slomio joj noge kada je imala samo dve godine", glasio je još jedan komentar.

Nakon što su mame su upozorile Krisi da se tako ne spuštaju niz tobogan  jer postoje šanse da detetu slomi noge, ako njeno telo poleti dole, a malenoj nogice zapnu na toboganu, ona im je i odgovorila. Ali sarkastično...

"Žao mije što mi ovo niste rekle ranije jer su njene noge slomljene. Obe. I noge svih iz parkića koji su to videli. Puno je tu bilo slomljenih nogu... Glave gore mame. Fotografija je zamrznuta sekunda u vremenu, a ova je nastala baš u trenutku kada sam je stvaljala u krilo", napisala je slavna mama.

Njen odgovor nije dugo čekao na podršku one druge, manje zabrinute strane javnosti koja je stala u njenu obranu, a jedan je čak i dopisao: "Ja sam slomio nogu hodajući. Je li to znak da više nikada ne bi trebalo da hodam?!".  

A dok se viralna prepirka nastavlja, ostajemo po strani, ali ipak savetujemo oprez jer ovo što su mame savetovale Krisi i nije loš savet.