Suvišno je i isticati koliko stanovnici Velike Brtitanije, ali i čitavog sveta obožavaju decu princa Vilijama i vojvotkinje Kejt i sa nestrpljenjem iščekuju svako novo njihovo pojavljivanje ili fotografiju. 

Jedni jednostavno sa strašću prate život kraljevske porodice i vole da znaju sve novosti u vezi sa njima, druge mališani podsećaju na njihovu decu pa ih svako njihovo pojavljivanje razneži kao da su u pitanju baš ta njihova deca, dok teći samo "u prolazu" pogledaju šta se dešava, ali onda ostanu potpuno oduševljeni neodoljivošću malenih Džordža i Šarlot.

Kada je juče zvanična stranica kraljevske porodice na društvenim mrežama objavila dve fotografije princeze Šarlot koja je krenula u vrtić, čitav svet se "istopio"! Kako zbog neodoljivog stava i osmeha, tako i zbog divnog crvenog kaputića koji nosi mala princeza.

Fotografija je nastala neposredno pre nego što je Šarlot ušla u zgradu vrtića sa kojim je došla u pratnji mame, vojvotkinje Kejt Midlton. Kejt, koja je inače u petom mesecu trudnoće, jutos se očigledno osećala dobro, za razliku od dana kada je u školu kretao njen sin, princ Džordž, kada je patila od prekomernog povraćanja u trudnoći.

Ako je suditi po princezinom osmehu, sa razdvajanjem nije bilo problema, ona i njena mama (za razliku od nekih jutros) nisu se sa suzama rastali na vratima sobice :)

Princeza Šarlot nas je po ko zna koji put oborila sa nogu svojim šarmom.