Mama troje dece iz Australije, svojom nedavnom objavom na Fejsbuku pokrenula je lavinu komentara, kojima se, verujemo, nije nadala.

Naime, ona je svom suprugu, sa kojim ima dve ćerke i sina, zabranila da on kupa devojčice, a u svojoj objavi dala je i objašnjenje. Majka je objasnila da je njoj neprijatno kada vidi da muškarac, iako se radi o ocu, kupa devojčice jer imaju "različite delove tela".

"Muž je uznemiren jer sam mu rekla da ne želim da on kupa naše dve ćerke. Mislim da bi trebalo da majke kupaju devojčice, a očevi sinove. Majke i ćerke imaju iste delove tela, kao i muškarci i sinovi. Muž misli da o njemu razmišljam na bolestan način, ali to je za mene tako oduvek. Ljudi ovih dana često igraju na kartu "bio sam zlostavljan" i ne želim svojoj deci ni da dam priliku da razmišljaju o tome", napisala je Australijanka na Fejsbuku.

Njen status podelio je mišljenja, neki je razumeju, dok je drugi napadaju da tretira supruga kao pedofila.

"Ne bi trebalo tako da razmišljaš jer time izjednačavaš svog partnera sa pedofilima".

"Ova objava mnogo govori o tome kako vidiš sebe, kao i o tvom negativnom načinu života", napisala je jedna žena i dodala kako je tužno da ne da svom suprugu da kupa svoju decu.

"A što je sa samohranim roditeljima? Zar bi oni trebalo da prestanu da kupaju svoje sinove i ćerke za svaki slučaj?", samo su neki od brojnih komentara.