Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beba plakala pola sata: Muškarac ostavio bebu u kolima u garaži na Zelenom vencu

Radnica "Parking servisa" pola sata je pokušavala da smiri uplakanu bebu koja je bila ostavljena u zaključanom automobilu.

 Izvor: Foto: Profimedia

Zaposleni "Parking servisa" juče su doživeli pravu dramu.

"Juče, oko 11.15, u garaži "Zeleni venac" korisnik ovog parking objekta prijavio je radnicima na blagajni "Parking servisa" da se iz nekog od parkiranih automobila na sedmom nivou čuje dečji plač. Naša službenica je u parkiranom vozilu stranih registarskih oznaka primetila bebu, vezanu u dečjem sedištu. Beba je u vozilu bila sama, a kako u blizini nije bilo nikoga, ona je o tome obavestila svog pretpostavljenog, koji je pozvao MUP”, poručuju iz "Parking servisa".

Povezane vesti

U njihovom saopštenju stoji i to da je pomenuta službenica stajala sve vreme pored vozila u kome se nalazila beba i pokušavala, do dolaska radnika MUP-a, da je zabavi, kako bi se ona umirila.

"Nakon pola sata od opažanja deteta bez roditeljskog nadzora pojavio se vozač, najverovatnije otac deteta, koji je uzeo uplakano dete iz vozila i napustio garažu", dodaju.

Iz "Parking servisa" ističu da oni, kao društveno-odgovorno preduzeće, zbog sve češćih slučajeva ostavljanja dece u vozilima, apeluju na roditelje da nipošto, čak ni na kratko vreme, ne ostavljaju svoju decu u parkiranim automobilima.

Autor: A. Ristović

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica