Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stalno sam se nadala i stalno se razočaravala: Priča žene koja je nakon 16 godina borbe i 18 pobačaja postala majka

"Nisam više mlada i ne mogu da jurim za njim dok se igra, ali sve je vredno njega". Nakon dugogodišnje borbe za potomstvo, onda kada je već bila odustala, ova hrabra žena postala je majka.

 Izvor: Foto: Profimedia

Borba za potomstvo je postala svakodnevica mnogim parovima jer zbog mnogih zdravstavenih problema i načina života ne mogu da dobiju bebu.

Loren Varneford koja je imala 18 pobačaja i potrošila 90.000 evra na vantelesne oplodnje uspela je da se ostvari u ulozi majke u 48. godini života i svom mužu Marku (55) podari dete posle 16 godina borbe!

Povezane vesti

"Tek posle 16 godina su lekari otkrili šta nije u redu. Dijagnostikovali su da imam "ćelije ubice" koje napadaju i uništavaju embrion koji je star samo nekoliko nedelja. Odlučili smo da prestanemo da pokušavamo 2010. godine jer svaki put kad bih ostala trudna, trudnoća bi se završila do 14. nedelje. Stalno sam se nadala i razočaravala.

Nisam mogla da prestanem da plačem svaki put kada bi se desio pobačaj. Nisam više mogla da prolazim kroz to. Ali, 5 godina kasnije odlučila sam da dam sebi poslednju šansu i odem na donaciju embriona u Češku 2015. godine.

Povezane vesti

Onda se desilo pravo čudo, ostala sam trudna i uspela da rodim mog sina Vilijama u 37. nedelji carskim rezom. 18 dugih godina od kako smo počeli da radimo na bebi. Sada nas često nazivaju njegovim bakom i dekom, ali mi smo presrećni što smo najzad dobili naše dete", priča ona.

18 pobačaja i 90.000 evra. Vredelo je. Nisam više mlada i ne mogu da jurim za njim dok se igra, ali sve je vredno njega. Sada smo savršena porodica, a ja se konačno osećam ispunjeno", rekla je ona.

Najnovije

Vesti

Porodica