Pre nekoliko dana princ Vilijam i njegova supruga, vojvotknjinja od Kembridža Kejt Midlton, prisustvovali su jednom humanitarnom događaju i tom prilikom družili su se sa mališanima u čuvenom britanskom starinskom vozu "Belmond British Pullman" koji sve zainteresovane vozi u čudesnu avanturu po okolini Londona.

Tog dana, sve je na železnici bilo prilagođeno deci, pa je peronima šetao i čuveni Padington meda, jedan od najpopularnijih i najomiljenijih crtanih junaka u Britaniji. Čuveni meda, tom prilikom je zamolio za ples, ni manje ni više, nego lepu vojvotkinju, koja je, iako u drugom stanju, učtivo prihvatila poziv.

Druženje je nastavljeno u vozu, sa decom, a tom prilikom princ Viliam je mališanima otkrio jednu činjenicu iz svakodnevice njegovog četvorogodišnjeg sina. Naime, dok je sa decom razgovarao o omiljenim knjigama i filmovima, tata princ je podelio sa drugarima da i Džordž obožava animirane filmove, a od svih najviše voli da gleda "Kralja lavova". 

"Taj crtani smo gledali nekoliko puta", rekao je Vilijam.

Pored dugometražnog crtanog filma princ sa mališanima razgovarao i o "Oktonautima" koje, takođe, Džordž obožava da gleda. A ukoliko  i sami imate jednog trogodišnjaka ili četvorogodišnjaka kod kuće, sigurno ste se nasmejali, jer je popularni dečiji crtani prikazivan i kod nas, i deca su ga obožavala.

A da, kada nisu na zvaničnim dešavanjima, život prinčevskog para izgleda sasvim obično, ide u prilog i činjenica da je Vilijam ranije ove godine izjavio da on i njegova supruga takođe uživaju u serijama, a da su im omiljene "Igra prestola" i "Homeland".

Princ Vilijam i Kejt Midlton više puta su isticali kako žele da njihova deca imaju "normalno" detinjstvo. U prilog tome ide činjenica da svi zajedno uživaju u crtanim filmovima...