Nije lako biti roditelj, ta je činjenica odveka poznata, ali mnogi bi se složili da su obaveze roditelja s vremenom postale sve brojnije. Naravno, i dalje su na vrhu liste one najprioritetnije, a to su da se odgoji zdravo, pravo i vaspitano dete. Ipak, negde smo usput sami sebi zakomplikovali i usložnili celu stvar, te pridodali gomilu novih obaveza. Zato je danas roditeljima multitasking redovna "gimnastika". 

Ono što je slatka pobeda svakoj mami, je kada uspe da upravo kroz sopstvenu organizaciju uštedi vreme.  Najjednostavnije je kada se odluče da neke aktivnosti prosto izbace sa spiska. Najpraktičnije od njih su peglanje prvo precrtale, a onda su uvele i raspored u sređivanju kuće. Usisavanje je subotom, a ne kada padnu prve mrvice. U prednosti su i one koje imaju mašinu za sušenje veša, te su se rešile štrika i štipaljki. Praktičnost dolazi najviše do izražaja u kuhinji.

Trend brzih i zdravih obroka ide na ruku planu da se ugrabi koji slobodan tren više. Žitne kaše su čest izbor kada je u pitanju odabir brzog i laganog obroka. One su odlične i kao doručak, ali i kao večera i to za celu porodicu, a mališanima su i te kako omiljene. 

Kada biraju za svoje mališane, roditelji svakako ne smeju da zanemare kvalitet i iskustvo samog proizvođača.  Kompanija Podravka već više od osam decenija posluje na preko četrdeset tržišta. I svaka linija proizvoda iza sebe ima razvoj, vrhunske stručnjake i naravno vrhunski kvalitet. Tako i Podravkina Čokolino kaša po mišljenju nutricionista i pedijatara, predstavlja upravo odličan izbor za doručak, večeru ili užinu mališana. Ova kaša od žitarica, na kojoj su odrasli i roditelji današnjih mališana, sa ukusom čokolade u kombinaciji sa 2 dl mleka trenutno se pretvara u hranljiv i ukusan obrok obogaćen sa čak 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina).

Pored starog dobrog Čokolina, tu je sada i nova Čokolino Junior kaša koja se bazira na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, pirinač, kukuruz, proso i zob, a koja je takođe obogaćena vitaminima i mineralima neophodim za svakodnevnu ishranu i razvoj mališana. 


Foto: Promo

Pored Čokolina i Čokolina Junior, Podravka u svom asortimanu ima i liniju proizvoda Lino crunch i Lino pillows, kao i kremne namaze iz asortimana Lino lada koji od nedavno imaju i unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika. Ostaje samo da se izabere da li je to Lino lada nougat, Lino lada duo, Lino lada milk ili Lino lada kokos. Obrok će svakako biti brzo pripremljen, vreme će se uštedeti, a osmeh mališana neće izostati.