Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbrojnija porodica u Velikoj Britaniji poželela dobrodošlicu 20-oj bebi: Ništa ne bismo menjali! (FOTO)

Britanska porodica koja broji najviše članova, nedavno je postala još veća. Naime, četrdesetdvogodišnja Sju Redford na svet je donela svoje dvadeseto dete.

 Izvor: Foto: Facebook

Najveća porodica u Engleskoj u ponedeljak je dobila još jednog člana - Sju Redford (42) je rodila svoje dvadeseto dete, jedanaestog po redu sina kojeg su ona i suprug Noel nazvali Arči. 

Sju, koja je danas već i baka, kaže da je srećna što će prestati s rađanjem kod ovako "okrugle" cifre.

"Veoma smo srećni što možemo da vam predstavimo našeg novog, dragocenog člana porodice. Upoznajte Arčija Roana Redforda", napisala je ponosna majka na društvenim mrežama.

Povezane vesti

Par iz Lankašira u Engleskoj prvi put se sreo kada je Sju imala samo sedam godina, a prvog sina dobili su pre 28 godina, kada je Sju imala samo 14.

We're about to go to bed, but wanted to make sure everyone has seen our news! Thank you for all your lovely comments - we read all of them!

Posted by The Radford family on Thursday, September 21, 2017

Sju i Noel nisu planirali da imaju tako veliku porodicu.

"Kad se pre toliko godina rodio Kris, nismo ni sanjali da ćemo biti blagosloveni s još toliko dece. U našoj kući je uvek gužva, puno se radi i pomalo je ludo, ali ništa ne bismo menjali."

Povezane vesti

Ipak, par je odlučio da Arči bude njihovo poslednje dete.

And the queue for cuddles has begun

Posted by The Radford family on Thursday, September 21, 2017

"Presrećna sam što je Arči sa nama, što je srećan i zdrav, ali vrlo je čudno znati da više nećete rađati", izjavila je Sju u intervjuu za "Sun".

Kao najveća engleska porodica, Redfordovi imaju i službenu stranicu. Svi zajedno žive u velikoj kući koja je nekad bila dom za stare. Nemaju kredite, a takođe svake godine svi zajedno letuju i unapred odvajaju budžet za rođendanske i novogdišnje poklone.

Posted by The Radford family on Thursday, September 18, 2014

Najnovije

Vesti

Porodica