Lin Alen je sumnjala i da ima tumor, ali ispostavilo se da je u pitanju beba. Naime, kada je otišla na lekarski pregled, tridesetsedmogodišnja mama dvoje tinejdžera bila je u 31. nedelji trudnoće.

“Doktorka mi je rekla da je na skeneru videla nešto što ne zna kako da mi saopšti. Odmah sam počela da paničim, misleći da je pronašla tumor. Kada mi je rekla da sam trudna, umalo nisam pala sa kreveta”, izjavila je Lin.

Doktori su sumnjali da Lin ima preeklampsiju, komplikaciju u trudnoći koju karakteriše visok krvni pritisak i otkazivane rada bubrega, prskanja jetre i odlubljenja posteljice. Iz tog razloga zakazali su joj hitan carski rez, a nakon gotovo 30 sati na svet je došla malena Harli.

Posted by SWNS on Wednesday, August 9, 2017

Ipak, novopečenim roditeljima bio je pravi izazov kako će svojoj starijoj deci, četrnaestogodišnjoj Džejmi i dvanaestogodišnje Mičelu, saopštiti da su postali stariji brat i sestra.

Roditelji su odlučili da se malo našale sa svojom decom i snime njihove reakcije.

Woman Who Found Out She Was EIGHT Months Pregnant During Kidney Scan – Gives Birth Hours Later! -...

Posted by SWNS on Wednesday, August 9, 2017

“Doktori su pronašli nešto na mojim bubrezima. Juče sam morala na operaciju kako bi to uklonili. Sada su izvadili i bolje mi je. Želela bih da vam pokažem, ako želite, šta je to što su izvadili iz mene”, rekla je na snimku Lin, a potom deci pokazala sliku bebe.

“Nema šanse”, prokomentarisao je stariji brat Mičel.

Malena Harli je još uvek na odeljenju intenzivne nege, ali bi vrlo brzo trebalo da se pridruži svojoj porodici.