Jedan lekar barske bolnice četvorogodišnjoj devojčici koja je povredila ruku kao terapiju prepisao je sladoled i zbog toga izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Devojčica je primljena zbog povrede ruke, tačnije priklještenog palca desne šake, zbog čega joj je ručica bila otečena. Kako ruka nije bila slomljena niti teže povređena, kako bi oraspoložio devojčicu koja je, pretpostavljamo, boleo, dosetljivi lekar u izvešatju je napisao da joj je od terapije potreban samo sladoled i kontrola po potrebi. 

"Ovo je jako simpatičan gest doktora obzirom da je dete u pitanju. Priklješten palac, urađen rendgen, nije slomljen, nema terapije. Ovo je jako lepa dosetka da malo oraspoloži dete koje taj palac verovatno boli. Kako jedva čekate da na nekoga, bilo koga, izbacite te frustracije svakodnevne, to je strašno. Svaka čast doktoru na pristupu...", samo je jedan od komentara.

"Dijete povrijedilo ruku.Danas joj je ruka skroz otecena.Napisao dr terapija SLADOLED. Turisti su upitnju. I naravno naplatili uredno pregled posto su strani drzavljani" #gradjanireaguju

Posted by Podgoricki vremeplov on Sunday, August 6, 2017