Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama kojoj nisu ustali u prevozu dok je dojila bebu: Volela bih da njihove majke, devojke i žene vide kako se ponašaju (FOTO)

Nakon što je nedavno bila prinuđena da u punom tramvaju stoji i doji svoju bebu, besna mama je javno posramila sve putnike koji joj nisu ustupili mesto i zbog toga dobila podršku više od 50 hiljada ljudi...

 Izvor: Foto: Facebook

Iako je većina gradskih autobusa, tramvaja i trolejbusa “ukrašena” brojnim nalepnicama na kojima piše da su prva sedišta (ali i ostala ukoliko je gužva) rezervisana za trudnice, mame sa malom decom i starije osobe, većina ljudi i dalje okreće glavu kada neko od njih uđe u prevoz.

To se nedavno dogodilo i Brioni Ester, mami troje mališana iz Engleske, koja je odlučila da ne ostaje dužna nevaspitanim putnicima. 

Povezane vesti

Naime, Brioni je pre nekoliko dana na svom Fejsbuk profilu objavila selfi iz tramvaja u kome je stojeći dojila svog sina dok su oko nje bezbrižno sedeli, uglavnom, muškarci.

"An angry Leigh On Sea mother has lashed out at a group of commuters who she says failed to give up their seats to allow...

Posted by We Love leigh On Sea on Tuesday, 18 July 2017

“Moram da stojim u tramvaju dok dojim svoju bebu zahvaljujući slatkoj gomili šarmera koji daju prdnost svojim tašnama. Užasno! Plus je biciklista, čija bicikla sve vreme udara u mene, zauzeo sedište za invalide. Molim vas delite dalje, jer bih volela da njihove majke, devojke i žene vide kako se ponašaju”, napisala je, s razlogom, besna Brioni.

Jedan od njenih prijatelja ju je u neverici pitao da li postoji mogućnost da je putnici nisu primetili na šta je ona odgovorila da je to malo verovatno.

Povezane vesti

"Činjenica da sam stajala pored njih nekoliko minuta, kao i da sam nakon toga sama pitala da li bi mi ustupili mesto na kome je stajala torba, a bila potpuno izignorisana, govori da je ipak reč o nevaspitanju i nemarnosti."

Povezane vesti

Njen post je za manje od 24 časa bio podeljen skoro 25 hiljada puta, a nakon ovog nemilog događaja Brioni je promenila i svoju profilnu fotografiju stavivši pravilnik ponašanja u javnom prevozu koga se, na žalost, očigledno mnogi i dalje ne pridržavaju.

Posted by Bryony Esther on Tuesday, 18 July 2017

Nakon što je nedavno bila prinuđena da u punom tramvaju stoji i doji svoju bebu, besna mama je javno posramila sve putnike koji joj nisu ustupili mesto i zbog toga dobila podršku više od 50 hiljada ljudi...
Izvor: YouTube

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica