Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija za sve nas: Najlepša paraolimijka godinu dana nakon porođaja počela pripreme za Olimpijadu

Australijska paraolimpijka, dvadesetosmogodišnja Keli Kartrajt, porodila se u januaru prošle godine, a sada je na Instagramu pokazala fenomenalnu postporođajnu liniju.

 Izvor: Foto: Instagram

Mlada ateltičarka trenutno uživa na Baliju, a na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u bikiniju koja je inspirisala sve nas jer nam je dokazala da se zaista sve može.

"Kao atletičarka imam odličnog trenera i ciljeve koje želim da dostignem, iako priznajem da mi je ponekad jako teško da treniram. Pogotovo otkad sam postala majka. Uvek tražim izgovore da preskočim trening, ali na kraju ga odradim", rekla je Keli.

Povezane vesti

Keli je trenutno na strogom režimu ishrane i treninga kako bi se pripremila za Paraolimijadu 2020. godine, a u isto vreme je motivacioni govornih i inspiracija mnogima.

Zbog raka je u 15. godini izgubila nogu, a zatim postala paraolimpijski šampion, osvojila vrh Kilimandžara i, najvažnije od svega, postala mama.

Povezane vesti

U tinejdžerskim danima amputirali su joj nogu kako bi ostatak njenog tela spasili od sarkoma. Da nije izgubila nogu, izgubila bi život.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica