Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nezaboravno iskustvo iz porođajne sale: Dvanaestogodišnja devojčica porodila mamu (FOTO)

Poslednjih dana Internetom kruže fotografije dvanaestogodišnje devojčice koje nose neobično snažnu emociju.

 Izvor: Foto: Facebook

Dvanaestogodišnja Džejsi Delapena tokom mamine trudnoće više puta je izrazila želju da bude sa njom u porođajnoj sali i prisustvuje rođenju brata. Međutim, njena majka Didi i njen očuh Zak, dugo su o tome diskutovali jer su smatrali da je Džejsi previše mala da bi prisustvovala tako nečemu, jer ni oni sami nisu znali šta mogu da očekuju.

Povezane vesti

Međutim, na kraju su joj ipak ispunili želju. Kada je došao trenutak da beba dođe na svet, akušer dr Valter Volf, učinio je nešto nesvakidašnje i ovoj devojčici priuštio iskustvo koje će pamtiti do kraja života.

Posted by Love What Matters on Friday, June 9, 2017

Naime, kada je bebu trebalo da izvuku napolje, on ju je pozvao kod njega da je drže i zajedno izvuku. Fotografije koje su za veoma kratko vreme dobile desetine hiljada lajkova i komentara jedinstveni su dokaz pomešanih emocija, sreće, uzbuđenja i zbunjenosti koju je osećala ova devojčica kada je sa ponosom svog brata prva dočekala, zagrlila i presekla pupčanu vrpcu.

Povezane vesti

Danas ona kaže da jedva čeka da njen brat Zajdin poraste da mu priča kako je rođen i kako je upravo ona bila ta u čiju zagrljaj je prvo došao. Takođe, ova simpatična devojčica je za Hafington Post izjavila i kako bi želela da i sama postane ginekolog kao dr Volf koji joj je omogućio ovo nezaboravno iskustvo.

"Jacee wanted to attend Zadyn's birth 18 months ago but we felt she was too young to attend. So this pregnancy her dad...

Posted by Love What Matters on Friday, June 9, 2017
Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica