Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svim majkama i ženama: Nisam razumela kako ovako zgodan čovek može da voli mene, ali sada znam zašto... (FOTO, VIDEO)

Godinama nesigurna i bez samopouzdanja, ova majka se pitala zbog čega je njen partner izabrao baš nju, a onda je shvatila... I sada ima poruku za sve žene i majke koje se bore sa viškom kilograma.

  Izvor: Foto: Instagram

Mnoge žene bore se sa viškom kilograma. Poneke do te mere da ih to ometa u nekim drugim životnim sverama jer nemaju samopouzdanja i često su ljute na sebe.

Kroz takve faze prošla je i Džezi. Godinama je osećala kompleks niže vrednosti i pitala se zbog čega je njen partner izabrao baš nju. Bila je nesigurna. 

Povezane vesti

Ali je radila na sebi i uspela to da prevaziđe, a sada ima poruku za sve druge žene koje se nalaze u istom ili sličnom problemu. Tom snažnom porukom ona je želela da ohrabri i da olakša život svima onima koji se opterećuju fizičkim izgledom.

Povezane vesti

"Već godinama ovaj čovek voli svaku oblinu, rolnicu sala i striju na mom telu, iako nikad nisam razumela zašto. Kako bi, pobogu, mogao da voli nešto što nije "savršeno"? Kako ovaj čovek "rođen zgodan" može da voli mene? Nemam ravan stomak, telo mi se trese dok hodam, kada potrčim uz stepenice čuje se šljapkanje mojih butina.

Ali sada vidim da zapravo imam "savršeno telo". Svaka rolnica, svaka oblina i svaka strija su tu i postavljene su savršeno i to sa ciljem da nas oboje usreće. Obožavam svoje telo i konačno vidim zašto ga i on voli!", napisala je majka dvoje dece, Džezi na svom Instagram profilu u želji da i druge žene slede njen primer.

Naravno, bilo je i negativnih komentara. Pisali su joj kako je lenja i kako se hrani nezdravo, ali ona je i na to imala odgovor. Iako nije imala nameru da se bilo kome pravda, ipak je objavila i svoj snimak iz teretane u želji da pokaže da nisu u pitanju nikakvi izgovori za lenjost. Želela je da pokaže svima da svako mora da radi na sebi, ali ne i da bude opterećen i demoralisan ako nije savršen.

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica